The Elder Scrolls: Betrayal of the Second Era magyar kiadás

The Elder Scrolls: Betrayal of the Second Era magyar kiadás!

https://gamefound.com/projects/chip-theory-games/the-elder-scrolls

2024 őszén, a világpremierrel egyidőben, elhozzuk nektek teljes magyar fordítással a Chip Theory Games kiadó nagyon várt új játékát!

A CTG korábbi játékaival (Too Many Bones, Cloudspire stb.) már megmutatta, hogy a társasjáték készítés terén prémium színvonalat teremtettek, amiből nem engednek. Papír helyett plasztik kártyák, papír játéktáblák helyett szegélyvarrott neoprént használnak, a dobókockák is hőégetett festéssel készülnek. És persze a 11,5 grammos pókerchipek, amiket „mindenre is” használnak: játékos- és ellenségjelölők, egészség és más paraméterek követésére.

Új játékuk lényegében egy Tamriel világára megálmodott, újratervezett Too Many Bones; egyszerűsített szabályrendszerrel és valódi kalandozással. Vaskos kalandkönyvvel és hosszú órákra elegendő tartalommal, kétségtelenül 2024 egyik legjobban várt érkezése lesz.

A kiadó korábbi játékai nem jelentek meg magyar nyelven, most azonban – más egyéb nyelvi kiadások mellett – magyarul is megjelenik, a világpremierrel egyidőben, a magyarítás lehetőségét pedig mi nyertük el. A fordításban együtt fogunk dolgozni azzal a MorroHun csapattal is, akik nagyjából az összes eddig megjelent PC-s Elder Scrolls játék magyarítását végezték – ezzel is szeretnénk garantálni, hogy a rajongók a játékhoz lehető leghűbb fordításban élvezhessék a kalandokat.

Később a webshopon is elérhető lesz a játék, de addig is a Gamefound kampány oldalán már most megrendelhető magyar nyelven.

Légy részese a kalandnak, támogasd te is a kampányt, és kalandozz velünk jövőre az Elder Scrolls világában!

https://gamefound.com/projects/chip-theory-games/the-elder-scrolls

Kapcsolódó Termékek