Winter Queen

Játékszabály

Download

A birodalom hálája (kiegészítő)

Download

Királyi ékszerek (kiegészítő)

Download

Bűvöld el magad (szóló mód)

Download

Igen messze, egy távoli világban örök tél lakozik. Ennek a barátságtalan vidéknek az uralkodója a gyönyörűséges Télkirálynő, akit jóságos szíve miatt a királyság négy megyéjének lakói módfelett szeretnek.

A királynő minden évben különleges versenyt rendez a környék legjobb varázslói számára. A versenyhez a havat csodálatos kristályokká változtatja, amelyek az északi fény minden színének pompájában ragyognak. A varázslók ezekkel a kristályokkal bűvös mágiát varázsolnak, amelyekkel a királyságot erősítik mindenféle gondokkal és bajokkal szemben.

A Télkirálynő értékes arannyal (győzelmi pontokkal) jutalmazza az erőfeszítéseiteket. Az a varázsló, aki a játék végén a legtöbb győzelmi pontot gyűjti, az lesz jövőre a Télkirálynő új főtanácsosa! Csapjátok hát hónotok alá a varázskönyveiteket, készüljetek, és bűvöljétek el magát a Télkirálynőt is!

2021-ben jelent meg a Winter Queen, amely Yuri Zhuravlev első társasjátéka, aki egy gyönyörűen kivitelezett ízig-vérig családi társasjátékot hozott létre nekünk. Az alkatrészei szemet gyönyörködtetőek, különös tekintettel a cseresznye méretű színes kristályokra. A játékhoz tartozik egy kickstarter exkluzív moduláris kiegészítő is, amely két új komponenst és egy új játékmódot, a szóló módot adja a játékhoz. Webshopunkban minden alapjátékhoz adunk egy ilyen moduláris kiegészítőt is. A játék nyomtatott színes magyar szabállyal, és magyar nyelvű játékossegédlet kártyákkal érkezik. A szabálykönyvet le is töltheted az oldalról, kicsit lentebb.

14 000 Ft

14 készleten

Kapcsolódó Termékek

Érdekelhetnek még…