Atlantis Rising (second edition)

Az Atlantis Rising egy kooperatív játék, amelyben akár hat másik játékossal kell együtt dolgoznod, hogy munkásokat rakjatok le, amivel erőforrásokat gyűjtötök egy kozmikus kapu felépítéséhez, amely megmenthet benneteket – miközben Atlantisz folyamatosan süllyed alattatok. A partvonal közelében elhelyezett munkások kifizetődőbbek, de nagyobb valószínűséggel kerülhetnek víz alá, és az akciók így elvesznek.

Minden körben minden játékos húz egy szerencsétlenség kártyát, amely eláraszt bizonyos helyeket az egyre zsugorodó Atlantisz partvonalán, vagy más módon alááshatja a meneküléseteket. Versenyt futtok az idővel, hogy összegyűjtsétek a szükséges erőforrásokat a kapu megépítéséhez és áramellátásához, mielőtt a sziget örökre eltűnik a hullámok alatt.

Ez a kiadás új grafikai tervezést kapott (ami Vincent Dutrait munkáját dicséri), és tematikusabb lett, és a szabályok is jelentősen változtak az első kiadáshoz képest. Ehhez a játékhoz nem adunk magyar szabályt, a kártyákon is van angol szövegezés, ezért közepesen nyelvfüggő játék.

Jelenleg playmatet vehetsz még hozzá, ami raktáron van nálunk, jövő év elején azonban érkezik még a deluxe komponensekből utánnyomás, valamint új kiegészítő is.

22 000 Ft

1 készleten

Kapcsolódó Termékek