Block and Key deluxe kiadás

Magyar nyelvű játékszabály

Download

Egy rég elfeledett templom olyan titkokat rejt, melyekre mi derítünk fényt. Néhányan félnek az előttük álló ismeretlentől, mi azonban alig várjuk, hogy próbára tegyük magunkat ezeken az ősi földeken. Bár együtt érkeztünk, büszkeségünk arra sarkall minket, hogy régésztársaink előtt találjuk meg a titkok nyitját.

A titkok nyitja a kulcsok által leírt elemek mozgatásában rejlik. Minden körben döntenem kell, hogy vagy húzok hármat a készletembe ezek közül az egyedi elemek közül, vagy leteszek a készletemből egy elemet a templomszintre.

Hamar rájöttünk, hogy ha az elemeket a templom falain lévő hieroglifák szerint helyezzük el, akkor az elemek elhelyezkedése összevethető a korábban talált kulcsokon lévő rajzokkal. És amikor az egyedi nézőpontunkhoz illeszkednek, a titokzatos kulcsok felfedik titkukat, és új kulcsokat nyitnak meg előttünk, hogy mélyebbre áshassunk.

A Block and Key egy különleges játék, ahol a tetrisz-szerű elemeket bár együtt pakoljuk fel a játéktáblára, azonban mindenki csak a saját perspektívájából látja azokat (a játéktér négy oldala felől), ennek megfelelően mindenkinek a saját nézőpontjából kell teljesítenie a győzelmi pontok megszerzéséhez szükséges kulcsokat. Térlátás mindenképpen erősen ajánlott a játékhoz, a 3D felépítése és az egyedi nézőpontok egy komplex, és nagyon szerethető absztrakt játékot kínálnak neked. 🙂

A játékhoz 4 db, kickstarter exkluzív promókártyát is adunk, ez a későbbi kiadásokban nem lesz elérhető.

A játékhoz magyar szabály az oldalról letölthető. A játék teljesen nyelvfüggetlen.

 

 

17 000 Ft

4 készleten

Kapcsolódó Termékek