Carrara palotái magyar deluxe kiadás + retro pack

A Carrara palotáiban a játékosok a lehető legolcsóbban szeretnék megvásárolni a márványt Olaszország híres régiójából – de az árcsökkenés a többi játékos számára is előnyös lehet. Talán jövedelmezőbbnek tűnik, ha inkább az exkluzív márványból készült épületekbe fektetsz be? Vagy érdemesebb megragadni a drága nyersanyagot, amikor a város nagyobb épületei kevésbé jövedelmezőek?

A Carrara palotái egy régi, klasszikus játék Wolfgang Kramer és Michael Kiesling tervezők asztaláról. Ez a most megjelenő, második kiadás egy átdolgozott szabálykészletet, valamint egy teljesen újratervezett verziót tartalmaz, amely számos új stratégiát és pontozási módot tartalmaz. Újdonságként szobrokkal is dolgozhatsz, amelyek segítségével számos új módszerrel pontozhatod az épületeidet.

A második kiadás normál bolti verzióban is forgalomba kerül, nálunk azonban csak a kickstarter deluxe verzió kapható, ami számos optikai tuninggal és csak a kickstarter kampány során készült elemekkel gazdagítja a játékot.

És ez még nem minden! Szeretnél játszani a régi, első kiadás szabályai szerint? A 34 játékkártyát tartalmazó retro kártyacsomaggal az eredeti Carrara palotáit játszhatod a 2. kiadás játékanyagaival. Ezt a kickstarter exkluzív kiegészítőt ajándékba adjuk minden játékhoz! Figyelem, a kiegészítő külön nem kapható!

A játék teljesen magyar nyelvű, és – mint szinte minden kickstarter kiadás – csak a készlet erejéig kapható, utánrendelni nem tudjuk.

30 000 Ft

2 készleten

Kapcsolódó Termékek