CoraQuest – magyar kiadás

Leírás

Újdonság: a meséket mostantól hangoskönyv formájában is élvezhetitek:

Audio Guide

 

Magyar szabály - ismerkedj addig is a játékkal

Download

Kalap kaland - bónusz mese Paca Pacák promóhoz

Download

A CoraQuest a 2021-es nagysikerű kickstarter kampányt követően 2023-ban magyarul is megérkezett a Különleges Kickstarter Kiadások csapatának – kiadói nevünkön: A&Z kiadó – köszönhetően!

A CoraQuestet egy apuka és kislánya (Cora, a játék névadója) alkotta a covid bezártság idején. A játék ún. dungeon crawler: csapatban kell a Hódony kazamatát felfedeznetek, szörnyekkel és főellenséggel küzdenetek, miközben kincseket kerestek, és a választott küldetést teljesítitek. A játék 10 előre megírt kalandot tartalmaz, amit tetszőleges sorrendben, akár többször is végigjátszhattok, sőt az interneten fellelhető, vagy saját magatok által kitalált történeteket is játszhattok vele.

A játék grafikáját részben az akkor 8 éves Cora rajzolta, részben pedig a kickstarter kampány alatt a világ minden részéről beérkezett gyerekrajzokból állították össze. Nem csoda, hogy hamar a 6 év feletti gyerekek (és játékos szüleik) kedvence lett, jelenleg is gyerekjáték kategóriában a 3. legjobb helyen áll a BGG örökranglistáján, valamint hogy azóta is folyamatosan születnek a rajongók által megírt és végigjátszható új kalandok.

A játékhoz néhány kiváló promó is készült, amit magyar kiadásban lentebb már meg is rendelhettek. Emellett készül egy új nagydobozos kiegészítője is, ami új szereplőket és ellenségeket, térképet, egy kampány módot és számos egyéb újdonságot hoz a játékba – és nem sokkal az angol megjelenés után ezt is elhozzuk nektek teljes egészében magyar nyelven! (Ennek várható érkezése 2024. első féléve.)

Öltsd hát magadra legkedvesebb páncélod, ragadd meg a legélesebb kardodat, és éld át a CoraQuest magával ragadó, mesés kalandjait!

Rövid javítás a kalandkönyvben: a „Kincskereső űrlényfogócska” és „Kábulatba ejtő nap a kazamatában” mesékben a kaland során felbukkanó ellenségek felsorolásánál tévesen kobold szerepel. Koboldok itt nem, de gonosz manók jönni fognak. 😉

 

 

14 000 Ft

Kapcsolódó Termékek