Deal with the Devil

Essen 2022-es megjelenés.

A Deal with the Devil egy erősen tematikus, kompetitív eurogame, amely egy fantasy középkori korszakban játszódik. Mind a négy játékos egy-egy titkos halandó vagy akár az ördög szerepét tölti be. Az aszimmetrikus szerepek miatt a játékosok ugyanazt a játékot élik meg, de minden játék során más-más játékcéllal.

A vakon játszódó kereskedési szakaszban a játékosok felajánlhatják erőforrásaikat egy másik játékos pénzéért cserébe. Az ördög kereskedik a halandók lelkének egy darabjával, míg mások könnyen eladják a lelküket. Csak a játékhoz tartozó app tudja, hogy ki kivel kereskedik.

De vigyázz! Ha túl ügyes vagy, felkeltheted a többi játékos nemkívánatos figyelmét és gyanakvását. Nem beszélve az inkvizíció érdeklődéséről, amely alig várja, hogy megbüntesse azokat, akik nem tudják bizonyítani, hogy a lelkük sértetlen marad.

Dinamikus stratégiával lehet kísérletezni minden játék során. Korán eladod a lelked darabjait, hogy növeld városépítési képességeidet, az inkvizíció jövőbeli büntetésének kockáztatásával? Vagy gondosan kezeled a cashflow-dat, miközben arra vársz, hogy mások véletlenül felfedjék aljas természetüket? Minden választásnak következménye van, és minden szerepnek megvan a maga egyedi stratégiai megközelítése, amelyet meg kell keresni.

Figyelem, a játék angol nyelvű, és kizárólag négyen játszható.

20 000 Ft

Elfogyott

Kapcsolódó Termékek