Draft & Write Records

A Draft & Write Records egy kickstarteren futott, kártyadraftolós-rajzolós (roll and write, azaz itt draft and write) típusú játék, amiben egy rockzenekart kell menedzselnetek. A tagok felvétele mellett a zenekar naptárát is fel kell töltenetek, a kapott bónuszokkal pedig (adott esetben kiváló kombókat is aktiválva) egy csomó győzelmi pontot szerezhettek.

Minden forduló elején 5 kártyát kaptok, amiből egyet ki kell választani és bejelölni a saját lapotok megfelelő helyére, a többi kártyát pedig továbbadni a szomszédodnak (draftolás).

A szokásos „x & write” típusú játékokkal ellentétben, itt színes ceruzákat is használnotok kell, a zenekar tagjai közötti lehetséges szinergiákat jelölve. Ha a szinergiák létrejönnek (szomszédos tagok azonos színűek az egymás felé mutató oldalaikon), azért további vaskos bónuszok járnak.

A szabályai nagyon egyszerűek, viszont a színes ceruzák (szinergiák) bejövetelével nagyon sok kombinációs lehetőséget kínáló, kiváló draft & write típusú játékkal találkozhattok. Ami teljesen nyelvfüggetlen, mi pedig színes nyomtatott magyar szabályt adunk mellé, így teljes egészében magyar nyelven tudjátok játszani!

Nézd meg az opcionális kiegészítőket is.

13 000 Ft

38 készleten

Kapcsolódó Termékek