Merchants of the Dark Road normál kiadás

Javított magyar nyelvű játékszabály

Download

Az eredeti verzióhoz képest 3 apró helyen módosított szabályfüzet, ahol az angol szöveg is hibás volt. (4. oldal: húzópaklikat képpel lefelé kell a táblára rakni, itt az illusztráció hibás. 16. oldal Snow Bee második bónusza: helyesen alap árut készít (nem fejlesztettet). 17. oldal Lovebug paripa: csak a környékbeli városkákba utazás esetén ad lámpást, Yin romjainál és más játékoshoz való csatlakozásnál nem.)

Lumi fagyos világában csak ott szökken szárba az élet, ahol a ragyogó kvarckristályok mentén elolvad a jég.

Errefele az egész tél éjszakai setétségbe borul, mégis sok a tennivaló. A kereskedők a setétben is árukat szállítanak és utasokat visznek Highreach, a főváros és a kisebb városok között. A bölcs kereskedőket mindig Lumi valamelyik intelligens állata kíséri nehéz útjukon.

Az állati kísérőkkel és lámpások fénye mellett pénzt kell keresnetek áruk eladásával, és presztízspontokat gyűjtenetek bonyolult rendelések teljesítésével. Mert aki győzni akar, annak bizony mindkettőre alaposan szüksége lesz.

A Honey Buzz kiadójának idei újdonsága szemet gyönyörködtető darab, minősége a kickstarteres játékok közül is kiemelkedő. A hosszú téli éjszakákon ragyogjanak velünk Lumi fényei 🙂

A játék színes, nyomtatott magyar szabállyal érkezik, ami a mi saját fordításunk, és a fenti leírás ízelítőt is adott belőle. 🙂 A szabályt erről az oldalról le is töltheted.

Valamint javasoljuk, hogy nézz körül a kiegészítők között is!

20 000 Ft

5 készleten

Kapcsolódó Termékek