Minigolf Designer

Magyar nyelvű játékszabály

Download

Egy vállalkozó szellemű házaspár minigolf parkot tervez nyitni néhány kinézett terület valamelyikén. Ezért felkérték a legjobb hírű tervezőket, hogy álmodják papírra a golfpálya alaprajzát. A házaspár azt a tervet fogja megvalósítani, amelyik a legjobban találkozik a saját elgondolásaikkal.

Ti ezeknek a tervezőknek a bőrébe fogtok bújni. A célotok, hogy megtervezzétek egy olyan 9 pályából álló minigolf park alaprajzát, ami a lehető legjobban kielégíti a házaspár kívánalmait.

A két ügyfélnek különféle elképzeléseik vannak (elégedettségi feltételeknek is hívjuk ezeket), ti pedig megpróbáltok ezek közül minél többet és többször teljesíteni. A játékot az a tervező nyeri meg, aki a legtöbb elégedettségi pontot gyűjti össze, és így végül az ő minigolf pályája válik majd valósággá.

Sok szeretettel ajánlom figyelmetekbe a tavalyi év – számunkra – legnagyobb „rejtett kincs” felfedezését, a Minigolf designert! Nemcsak egy hihetetlenül tematikus, okos lapkaelhelyezős játék, de rendkívül sokrétű is. A szabályrendszere alapvetően rém egyszerű, a pontozása viszont ehhez képest nagyon összetett, és – ezt pontozásra ritkán szokták mondani – a pontozása is végtelenül tematikus. Tényleg elhiszed, hogy egy minigolf parkot terveztél. 🙂

A kickstarterek.hu webshop üzemeltetőinek (Anna és Zoltán) egyik hatalmas, abszolút kedvenc játéka.

A szabálykönyvet is magunk fordítottuk, gondos szövegezéssel. A szabálykönyv az oldalunkról le is tölthető, de a tőlünk vásárolt példányokhoz nyomdai minőségben készített színes szabályfüzetet is adunk.

 

25 000 Ft

4 készleten

Kapcsolódó Termékek