Obsession + kiegészítők + promó szett

Tekintélyes, de problémás családi birtok feje vagy a 19. század közepén, a viktoriánus Angliában. Sokévnyi nélkülözés után a családi vagyon felfelé ível! A célod, hogy birtokod növelésével jobb pozícióba kerülj a valóban befolyásos derbyshire-i családok körében.

Az Obsession egy 16-20 körből álló játék, amelyben a játékosok egy viktoriánus dzsentri életét élik, felújítják birtokukat épületcsempék beszerzésével, és irányítják a komornyikok és házvezetőnők segítségével a kiterjedt kiszolgáló személyzetet: inasokat, szobalányokat, lakájokat. A rangos társadalmi tevékenységek, például rókavadászat, zenei előadások, biliárd, a politikai viták és a bálok sikeres megrendezése növeli a játékos gazdagságát, hírnevét és kapcsolatait az elit között.

A játékosok minden körben választanak egy épületlapkát, amely egy szobát vagy kültéri teret jelképez a 19. századi brit vidéki házukban és környékén. A kiválasztott lapka határozza meg a rendezhető eseményt és a meghívandó vendégeket. A játékosoknak azonban gondosan meg kell tervezniük, hogy megfelelő személyzet álljon rendelkezésre az esemény kiszolgálásához és a vendégek támogatásához, ha szükséges.

Ez a játék olyan, mintha a Downton Abbey elevenedne meg az asztalodon. De kérlek, figyelj rá, hogy ez a játék az átlagosnál nehezebb, a komponensei angol szövegeket tartalmaznak, és nincs hozzá magyar szabályfüzet. Ha mindez nem rettent el, előtted a lehetőség, hogy a legügyesebb dzsentri legyél!

Az általunk kínált csomag az alapjátékon (2. kiadás) kívül tartalmazza még az Upstairs, Downstairs, valamint a Wessex kiegészítőket, illetve az Upstairshoz kiadott promólapkákat is. A játékot jelenleg csak így, komplett csomagban áruljuk, az ár is a teljes csomagra vonatkozik.

58 000 Ft

8 készleten

Kapcsolódó Termékek