Taverns & Dragons kickstarter kiadás + metal coins

Tavern & Dragons kickstarter kiadás, igazi ritkaság a társasjátékok között!

A nálunk kapható kickstarter kiadás az alapjátékon felül tartalmazza a sneaky goblin kiegészítőt, a szóló módot, és extra küldetés kártyákat is. Ehhez a verzióhoz egy csomag gyönyörű fémpénzt is kapsz.

A király a városba érkezik, és a legcsábítóbb lakomát kínáló kocsmában fog lakmározni. Küldd ki csatlósaid az átkozott erdőbe, hogy összegyűjtsék a receptjeid legritkább összetevőit. Varázsgombák, vadon élő növények, sárkánytojások… semmi sem elég veszélyes, ha a királyról van szó!

A Taverns & Dragons a kockaelhelyezés mechanikáját a munkások mozgásával kombinálja egy hősökkel és sárkányokkal teli játékban. Minden kör elején a játékosok dobnak a kockákkal. Ezután minden játékos kijátszik egy kockát, hogy mozgassa a munkását, nyersanyagot szerezzen vagy főzzön egy receptet. A csatlósok hozzávalókat gyűjtenek, helyszíneket látogathatnak bónuszokért, és kockázatos (de kifizetődő) sárkányvadászatban vehetnek részt. Bátor hősök is várnak a piacon, készek felajánlani tudásukat néhány fényes érméért cserébe…

A legmagasabb presztízsponttal rendelkező játékos nyeri a játékot. Ezeket a pontokat receptek főzésével, küldetések teljesítésével, hősök bevonásával és sárkányok vadászatával szerezhetitek meg.

20 000 Ft

Elfogyott

Kapcsolódó Termékek