Tesseract

A Tesseract hat napja jelent meg az égen, pontosan a bolygó mágneses északi pontja felett. Városnyi méretű volt. Azóta összesűrűsödik, önmagára zuhan. Most már az ember tenyerébe is befér. Világunk legjobb elméinek most azt kell megtalálniuk, hogyan lehet ellenőrzés alatt tartani és irányítani az idegen test reakcióit, különben pusztító ereje exponenciálisan növekedve eltörölheti bolygónkat, az időt és teret az alkotóinak extra-dimenziós igényei szerint átrendezve. Képes leszel te és csapatod együttműködni, hogy leállítsátok a Tesseract-ot, vagy egyszerűen csak egy apró pont lesz az emberiség a világegyetem nagy tervében? Az idő majd eldönti.

A Tesseract egy lenyűgöző, kooperatív dobókocka-manipulációs játék 1-4 játékos számára. A játék központi eleme egy 64 kockából álló blokk, a Tesseract, mely egy kiemelt platformon helyezkedik el a játéktábla közepén. A játékosok kockákat fognak eltávolítani saját laborjaikba, átadni másoknak szükség szerint, megváltoztatni a kocka értékét és lényeges, hogy elkülönítsék a kockákat a tartálymátrixban, semlegesítve azokat.

Ahhoz, hogy egy kockát meg tudjon egy játékos tartani, 3 vagy annál több ugyanolyan értékű kockának kell lennie a laborjában (Egyforma csoport), vagy egymás után következő értékekkel (Sorozat), vagy mind ugyanolyan színűeknek kell lenniük, vagy egyáltalán nem lehet ugyanolyan színű. Amikor a tartálymátrix teljesen megtelik (összesen 24 egyedi kockával), leállítják a reakciót és nyernek a játékban. De ha a Tesseract utolsó kockáját előbb eltávolítják – vagy ha 7-szer megsérül a rendszer, a játékot elvesztitek és a világunk megszűnik létezni.

Az aszimmetrikus karakterképességek magukban foglalnak egy passzív, ‘mindig aktív’ képességet és egy olyan egyedi akciót, ami csak az adott játékos számára elérhető. A játék során megszerzett kutatási kártyák segítenek a játékosoknak előnyt szerezni, ahogyan a még erőteljesebb Tartálykártyák is, amiket a mátrixból lehet kinyitni.

A Tesseract egy nagy kihívást jelentő kooperatív játék, rengeteg újrajátszási lehetőséggel, amit a karakterek száma és a különböző fenyegetési platformok adnak, melyek szabályozzák a nehézséget. A játék nagyon jól skálázódik és van benne egyjátékos mód is. A feszültség gyorsan nő, ahogy a Tesseract minden játékos körének végén ledobál kockákat, előkészíti azokat és potenciálisan sérüléseket okozva, közelebb hozva bennünket a katasztrófához.

20 000 Ft

4 készleten

Kapcsolódó Termékek