Tiwanaku exclusive deluxe (all-in)

Magyar nyelvű játékszabály

Download

Tiwanaku kickstarter exkluzív deluxe kiadás, all in csomag:

Ez a verzió a KS deluxe kiadást (lásd 3. kép), valamint az összes elérhető add-ont tartalmazza (lásd 4. kép): további 20 forgatókönyvkorong, plusz pontjelölő füzet és fa jelölők a terménylapkák és területlapkák helyett.

A néped egy olyan völgybe érkezik, ahol az emberiség még nem vetette meg a lábát. Fedezzétek fel a régiókat és próbáljátok megjósolni, hogy vajon Pachamama milyen termények
elültetését óhajtja az egyes helyszíneken. A tereplapkák titkos elhelyezkedését a Pachamama kerék mutatja meg, amit a játék előtt behelyezett forgatókönyvkorong határoz meg. A játék során ez a korong a kecsuák által felfedezett terep típusát jelöli a mezők pontos elhelyezkedése szerint.

Ki kell következtetnetek, hogy a kecsuáknak milyen terményt kell ültetniük, ami megfelel Pachamama akaratának. Fontos tiszteletben tartani a régiók határait és a sokszínűség elvét: egy régión belül sosem lehet két egyforma termény. Minden játéktáblán lévő területnek csupán egyetlen helyes választása van!

A Tiwanaku játék az aknakereső és a Sudoku szerelemgyermeke, egy nagyon szép és okos absztrakt játék társasjátékban (amit azonban akár egyedül is játszhatsz). A temérdek forgatókönyvkorong megannyi újrajátszási lehetőséget kínál rövid vagy hosszú játékváltozatban. A játék teljesen nyelvfüggetlen, a komponensein semmilyen szöveg nincs, a játékhoz pedig színes nyomtatott magyar szabályfüzetet adunk (amit az oldalunkról le is tölthetsz), így kompromisszumok nélkül tudsz vele játszani.

39 000 Ft

Elfogyott

Kapcsolódó Termékek