Transmissions deluxe

Magyar nyelvű játékszabály

Download

KS exkluzív mini kiegészítők magyar szabálya

Download

Transmissions kickstarter kiadás

Matt Dixon gyönyörű illusztrációival, a Transmissions bemutatja a világot, ahol nem az emberek robotolnak, hanem a robotok emberelik meg magukat.

A játékban a játékosok közösen mozgatják a négy robotfigurát körben a játéktáblán jelzett úton, miközben engramokat és elektromosság tokeneket gyűjtenek. (Engram: emlék, memóriadarabka az agyban.) Ezekkel ötletlapkákat vásárolnak, amelyekkel fejlesztik a robotjaikat; vagy tárgyakat, amik pontot érnek a játék végén. Emellett bővítik a csővezetéküket is, sőt madarakat és lepkéket gyűjtögetnek még extra pontokért.

A játék akkor ér véget, ha elfogynak a tárgyak, az ötlet- vagy a csőlapkák, vagy ha egy játékos minden robotját telepakolja. A legtöbb pontot szerző játékos nyeri a játékot.

A játékot saját fordítású, színes, nyomtatott szabályfüzettel áruljuk (ami le is tölthető az oldalról).

A Transmissions ezen kickstarter deluxe verziója négy különleges, csak ebben a kiadásban megtalálható moduláris kiegészítőt is tartalmaz, amelyekkel változatosabbá és nehezebbé tudjátok skálázni a Transmissions alapjátékot. A kiegészítőket (egy plusz kinyomókarton és néhány kártyalap formájában) a dobozba csomagolva grátisz találjátok, ezeknek külön magyar szabályfüzetét pedig  letölthető formában mellékeljük az oldalunkon.

21 000 Ft

10 készleten

Kapcsolódó Termékek