Trekking Through History

FIGYELEM: A nagy érdeklődésre tekintettel hamar kifogyott. Várhatóan februárban érkezik utánrendelés belőle. Addig az amarock@kickstarterek.hu oldalra küldött emaillel jelezheted az érdeklődésedet. Ha már látom az érkező mennyiséget és az árát, akkor előrendelhetővé teszem újra.

Az Underdog Games trekking sorozatának talán legszebb darabja. Ez is kickstarteren futott, a komponensek minőségén meg is látszik, hogy nem mindennapi családi játék kerül az asztalra. A gyönyörű és praktikus inzertben találod a játéktábla helyett mellékelt felcsavart neoprén playmatot, a szépen megmunkált műanyag alkatrészeket és minden más alkatrészt. Nemcsak okos, de nagyon szépen sikerült játék.

A Trekking Through Historyban háromnapos körútra indulsz az emberiség történelmében, több ezer évet utazva egy időgépen, hogy megtapasztalhasd múltunk nagyszerű pillanatait. A játék három körön keresztül zajlik, amelyek mindegyike az utazás egy-egy napját jelenti. Minden nap meglátogatsz egy sor történelmi eseményt, bizonyos számú órát töltesz ott, és különböző elemeket vagy időkristályokat szerezhetsz, amivel meghajlíthatod a tér-idő kontinuumot a jövőbeli kanyarokban.

A szerzett elemekkel pontokat gyűjtünk a saját játékostáblákon, a begyűjtött kártyaszettek pedig, hosszuktól függően, szintén egy sor pontot érnek. A három kör után legtöbb pontot szerző játékos nyer.

Kapcsolódó Termékek