Varmints

A Varmints fej-fej elleni verseny két kis csapat lény között, akik versenyeznek abban, hogy felfalják a szemetet a környéken.

Telepíts három sikátorba pufi, elbűvölő kártevőket, és használd őket arra, hogy megtámadják a blokk másik oldalán található kuka tartalmát. Védd meg a saját kukáidat precíz kártevő elhelyezéssel és trükkös képességekkel. Hívd segítségül a többieket, és erősítsd meg a bátor kártevőidet, hogy átverjék a versenytársakat. Csavarj, csússz és siess a kukakeresési dominancia felé, és nyerjen a legtelibb has!

A Varmints játék egy sor körből áll, melyek mindegyike tartalmaz egy nappali és egy éjszakai fázist. A nappali fázis alatt a játékosok egymást követve végrehajtanak lépéseket, egyszerre csak egy kártevő kártyát játszva ki a kezükből. A kártevő kártyákat sikátorokba helyezik el, hogy megvédjék saját szemetüket, miközben megpróbálják megszerezni az ellenfél morzsáit. Az éjszakai fázis alatt a stratégiailag elhelyezett kártevő kártyák egymással szembenéznek a különálló sikátorokban, és a gyorsabb kártevő nyer, eltávolítva egy morzsát a védő szemetéből.

A játék folytatódik a nappali és éjszakai ciklusokkal, ahogy a sikátorok elárasztódnak kártevőkkel, és a morzsák kezdenek eltűnni a szemeteskukák környékén. Ürítsd ki az összes ellenfeled szemetesét, mielőtt ők kiürítenék a tiédet, és te nyered a játékot!

9 000 Ft

7 készleten

Kapcsolódó Termékek