Október 30. szombaton nyitunk!!!

Tökölön, az Aradi utca 17/a szám alatt megnyitjuk Játékvarázs nevű társasjáték szaküzletünket. Mostantól hétfő-szerda-péntek 14-18 óra között, kedd-csütörtök-szombat 9-13 óra között várunk mindannyiótokat!

Október 30-tól két héten keresztül, azaz egészen november 15-ig különleges nyitási ajánlatokkal és sok-sok szeretettel várunk benneteket! Október 30. szombaton, a nyitás napján, 9-16 óra között nyitva leszünk!

Mi mindennel készülünk:
– Rengeteg készségfejlesztő és családi társasjáték
– Társasjátékok felnőtteknek, gémereknek
– Természetesen velünk lesznek az elmaradhatatlan különleges kickstarter kiadások is
– Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőségek

– Törzsvásárlói kedvezmény: iratkozz fel a hírlevelünkre, és 10% állandó kedvezményt kapsz a magyar kiadású játékokból.
– Négyet fizet ötöt kap: vásárolj be jó előre karácsonyra (vagy csak úgy)! Ha öt társasjátékot elviszel, a legolcsóbbat ajándékba adjuk! (Ez akár 20% kedvezményt is jelenthet. Nem kombinálható a törzsvásárlói kedvezménnyel. Csak a magyar kiadású játékokra vonatkozik.)
– Kickstarter kedvezmények: a külföldi játékokra egyedi akciókkal készülünk. A nyitó két hétben a Winter Queen és Public Market játékaink különleges akcióban a www.kickstarterek.hu oldalon, és természetesen a boltban is.

– Hozd el a gyereked is, ha szeretnéd, a készségfejlesztők (és más játékok is) kipróbálhatóak a boltban.
– Segítünk választani, nagy tapasztalattal rendelkezünk a társasjátékok között.
– Keresd a nagy sárga molinót, könnyen megtalálsz minket. Várunk szeretettel!

A „fizikai” játékbolt megnyitásával másik régi álmunk vált valóra. Ennek létrejöttét is tervezzük már egy ideje, de mostanra sikerült ezt is megvalósítanunk. A webshop és a fizikai bolt egymástól függetlenül működik, de részben azért természetesen összefügg a kettő.

A webshopban továbbra is csak a különleges (többnyire kickstarter) kiadásokat értékesítjük, ez a platform megmarad annak a hiánypótló szegmensnek, amihez hasonló csak kevés van nálunk is. Ha a webshopba ellátogatsz, mindig fogsz találni olyan játékot, ami csak nálunk kapható. Ide igyekezünk folyamatosan olyan különlegességeket szerezni, amiről szeretnénk, ha nem veszne el a társasjátékok zuhatagában; olyan ínyenc darabok, amik szerintünk megérdemlik, hogy ezen az online felületen kiemelkedjenek a tömegből.

A játékbolt (ami egyben a személyes átvevő pontja a webshopnak) pedig széles választékban kínál elsősorban magyar kiadású játékokat. Ezek között is részben saját ízlésünknek megfelelően válogatunk, ami azt jelenti, hogy főleg olyan játékokat tartunk, amiket mi is szeretünk, és szívesen ajánlunk is másoknak. Segítünk eldönteni, ha nem tudod, mit keresel, és bizonyosan tudunk neked mutatni olyan játékot, amiről még nem hallottál, de érdekelni fog. Folyamatosan pótolt, többszáz játékot tartalmazó készlettel találkozhatsz nálunk, és ha valamit nem találsz, rendelésre valószínűleg azt is be tudjuk majd szerezni neked.

Találkozzunk hamarosan!

Anna és Zoltán

TOVÁBB IS VAN

MÉG TÖBB CIKK

CoraQuest, Henzsel-Vankó Tímea ajánlója

CoraQuest, Henzsel-Vankó Tímea ajánlója A karácsonyra kapott társasok közül a 2022-es külföldi megjelenésű CoraQuest lett a legnagyobb sláger a 6,5 éves kisfiamnál, ez nem is