Szeretnéd tudni, miért pont ezek a játékok kerültek fel a mi polcunkra? Vagy arra lennél kíváncsi, milyen játékok érkeznek a közeljövőben?

Először is, beszéljünk pár gondolatot a kickstarter kampányok támogatásáról. Az egyik legnagyobb gond a kickstarterrel, hogy a játékok gyártását a támogatók előre finanszírozzák. Azaz, „ma” kifizeted a játék árát, a kész terméket viszont jó esetben csak 1-2 év múlva kapod meg.

Amit most a webshopunk kínálatában látsz tehát, azokat a játékokat mi az elmúlt néhány évben előre kifizettük (támogattuk a kampányt, beszereztük a játékot), hogy induláskor már jónéhány elkészült játékkal tudjunk benneteket fogadni.

Nem meglepő módon, a következő hetek-hónapokban is olyan játékok érkeznek majd készletre, amik tavaly vagy tavalyelőtt futottak a KS-en, és támogattuk, finanszíroztuk mi is a megjelenésüket.

Az első írást úgy kezdtem, hogy régi álmunk vált valóra ennek a webshopnak a megnyitásával. Nem a weboldal szerkesztése tartott sokáig, hanem annak kivárása, hogy a hosszú hónapok alatt kiválogatott játék megjelenésekből valósuljon meg, azaz készüljön el annyi, amennyivel egy boltot fel lehet tölteni a megfelelő indításhoz.

Karácsonyig még számos játék fog elkészülni és megérkezni ezekből, így ha követsz minket, sok különleges kincset találhatsz majd nálunk.

Milyen játékok vannak és lesznek a kínálatunkban?

Alapvetően olyan játékokat keresünk a boltunkba, amikkel mi is nagyon szívesen játszunk, és amikről azt gondoljuk, hogy a minőségi megvalósítása, az ötletes játékmenete, illetve az összképe alapján megérdemlik, hogy nálunk is jónéhányan megismerhessék és játszhassanak vele.

A játékok egy részéhez színes nyomtatott magyar szabályt is adunk, ami minden esetben a saját fordításunk.

A mi webshopunkban elsősorban olyan játékokat találsz, amit máshol nem. Vannak játékok, amiket – legjobb tudomásunk szerint – Magyarországon csak mi árulunk, de olyan megjelenéssel is készülünk, ami világviszonylatban is csak néhány boltban van/lesz elérhető.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy ezeket a játékokat az eredeti KS kampány árazásához nagyon hasonló áron találod meg nálunk. Emellett kiemelnénk, hogy mi kizárólag készletről árulunk mindent, azaz amit a webshopon látsz, az mind azonnal elérhető.

Sajnos a KS játékok jellegzetessége miatt (utánrendelés, utángyártási lehetőség hiánya) ami elfogy a boltunkból, azt levesszük a kínálatból, mert az esetek többségében nem tudunk új mennyiséget beszerezni ezekből a játékokból. Ez egyrészt rossz dolog, mert ha sokáig gondolkodsz és elfogy a játék, akkor többé nem tudunk segíteni a beszerzésében. Másrészt viszont emiatt nálunk állandóan változó készlettel találkozol, minden hónapban érkeznek új és egyszeri megjelenések, ezért érdemes rendszeresen visszatérni hozzánk, vagy a hírleveleinket rendszeresen olvasni.

TOVÁBB IS VAN

MÉG TÖBB CIKK

CoraQuest, Henzsel-Vankó Tímea ajánlója

CoraQuest, Henzsel-Vankó Tímea ajánlója A karácsonyra kapott társasok közül a 2022-es külföldi megjelenésű CoraQuest lett a legnagyobb sláger a 6,5 éves kisfiamnál, ez nem is

Megnyitottunk!

Október 30. szombaton nyitunk!!! Tökölön, az Aradi utca 17/a szám alatt megnyitjuk Játékvarázs nevű társasjáték szaküzletünket. Mostantól hétfő-szerda-péntek 14-18 óra között, kedd-csütörtök-szombat 9-13 óra között